4月15日 ワインイベントのスペシャルゲスト&メニューのご紹介 [Event イベント]
*English follows
今週金曜日に開催されるチャリティワインイベントに、
オレゴン州のKen Wright Cellars(ケン ライト セラーズ)からKen Wright氏が初来日致します!
Ken Wright Cellarsはオレゴン州ウィラメットヴァレーのカールトンの町にあるオレゴン州を代表するピノ・ノワールをつくるワイナリーです。
当日はKen Wright Cellarsのワインを始め、オルカのプレミアムワイン約30種類と、
シェフ イアン・トーザーの美味しい多国籍料理をお楽しみ頂けます。
当日のお料理のメニューを、ひとあしお先にご紹介。
アペタイザー:
ギリシャ風ディップ・ファラフェル・ピタブレッド
フムス、メリジャノサラタ、ペッパーとフェタチーズのピューレ、オリーブ、グリルピタブレッド、ファラフェルとタヒニソース
北京ダッグのパリパリ春巻き
薄くスライスした北京ダッグとベジタブルの春巻。プラムとアプリコットのディップをご一緒に。
シーフードプラッター
カクテルシュリンプ、オイスター、ケイジャンクラブケーキ、ムール貝のマリネ
TEX MEX ナチョス バー
温かいトルティーヤチップス、ワカモレ、2種類のサルサ、ハラペーニョとチーズのディップ
サラダ:
シェフ・イアンのメガシーザー
当店で大人気のシーザーサラダをベーコン、ローストガーリック、アンチョビ、アボカド、フレンチブレッドのクルトンでグレードアップ!
チャナダルのベジタリアンサラダ
ひよこ豆、キュウリ、トマト、ニンジン、キャベツ、ミント、ジンジャージュースドレッシングのベジタリアンサラダ
クリーミーブルーチーズとアップルのサラダ
アップル、セロリ、ウォールナッツ、ブルーチーズドレッシングのサラダ
メインディッシュ:
タイ風BBQ グリルチキン
ココナッツライス、グリーンパパイヤチリレリッシュとご一緒に。
サーロインステーキ&マッシュルーム
レアに焼き上げた柔らかいスライスサーロインステーキ。レッドワインソース、ローストマッシュルーム、マッシュポテトとご一緒に。
ローストベリーポーク
時間をかけてじっくりと焼き上げたベリーポーク。りんごと赤キャベツの煮込み、粒マスタードたっぷりのグレイビーソースとご一緒に。
スモークサーモン・ヴォッカパスタ
ケッパー、タラゴン、チャービル、レモンとサーモンのクリームパスタ
ご予約まだの方は、
ぜひこちらをご覧ください。お申込みお待ちしております!
This time we have Ken Wright of Ken Wright cellars debuting his brilliant Pinots to the Japanese market!
Orca International & ROTI are planing to pour 34kinds of fantastic selection wines from Oregon & Washington.
Here's a smeak preview of Ian's special buffet menu for the event.
SILENT AUCTION & SPRING BACCHANAL WINE EVENT MENU
APPETIZER:
GREEK DIPS, FALAFEL & PITA BREADS
Hummus, Melitzanosalata & Htipiti dips with marinated olives, grilled pita bread, falafel, and tahini sauce.
CRISPY PEKING DUCK SPRING ROLLS
Shredded five spice Peking duck & veggies, rolled and quick fried, served with plum and apricot dipping sauces
SEAFOOD PLATTERS
Cocktail shrimp, oyster shooters, Cajun crab cakes, & marinated green lip mussels
TEX MEX NACHO BAR
Warm tortilla chips, guacamole, 2 salsas & melted jalapeno cheese queso dip
SALADS:
IAN’S MEGA CAESAR
Our great Caesar salad “improved” with crisp bacon, roasted garlic, anchovies, diced avocado & chunky French bread croutons.
VEGETARIAN INDIAN CHANA DAL SALAD
Chopped cucumber, tomato, carrot, cabbage, & fresh mint with Chana dal and ginger juice dressing.
CREAMY BLUE CHEESE APPLE CELERY & WALNUT SALAD
Chunky crisp iceberg drizzled with creamy blue cheese dressing
MAINS:
GRILLED THAI BBQ CHICKEN
Served on coconut rice with green papaya chili relish
SLICED SIRLOIN STEAK & WILD MUSHROOMS
Rare & tender sliced sirloin steak with rich red wine sauce,
Roasted wild mushrooms & Stilton mashed potatoes.
SLOW ROASTED BELLY OF PORK
With braised Apples and red cabbage, pan juice gravy & whole grain mustard sauce
SMOKED SALMON VODKA PASTA
With capers, cream, tarragon, chervil & lemon
For more inforamtion click here
今週金曜日に開催されるチャリティワインイベントに、
オレゴン州のKen Wright Cellars(ケン ライト セラーズ)からKen Wright氏が初来日致します!
Ken Wright Cellarsはオレゴン州ウィラメットヴァレーのカールトンの町にあるオレゴン州を代表するピノ・ノワールをつくるワイナリーです。
当日はKen Wright Cellarsのワインを始め、オルカのプレミアムワイン約30種類と、
シェフ イアン・トーザーの美味しい多国籍料理をお楽しみ頂けます。
当日のお料理のメニューを、ひとあしお先にご紹介。
アペタイザー:
ギリシャ風ディップ・ファラフェル・ピタブレッド
フムス、メリジャノサラタ、ペッパーとフェタチーズのピューレ、オリーブ、グリルピタブレッド、ファラフェルとタヒニソース
北京ダッグのパリパリ春巻き
薄くスライスした北京ダッグとベジタブルの春巻。プラムとアプリコットのディップをご一緒に。
シーフードプラッター
カクテルシュリンプ、オイスター、ケイジャンクラブケーキ、ムール貝のマリネ
TEX MEX ナチョス バー
温かいトルティーヤチップス、ワカモレ、2種類のサルサ、ハラペーニョとチーズのディップ
サラダ:
シェフ・イアンのメガシーザー
当店で大人気のシーザーサラダをベーコン、ローストガーリック、アンチョビ、アボカド、フレンチブレッドのクルトンでグレードアップ!
チャナダルのベジタリアンサラダ
ひよこ豆、キュウリ、トマト、ニンジン、キャベツ、ミント、ジンジャージュースドレッシングのベジタリアンサラダ
クリーミーブルーチーズとアップルのサラダ
アップル、セロリ、ウォールナッツ、ブルーチーズドレッシングのサラダ
メインディッシュ:
タイ風BBQ グリルチキン
ココナッツライス、グリーンパパイヤチリレリッシュとご一緒に。
サーロインステーキ&マッシュルーム
レアに焼き上げた柔らかいスライスサーロインステーキ。レッドワインソース、ローストマッシュルーム、マッシュポテトとご一緒に。
ローストベリーポーク
時間をかけてじっくりと焼き上げたベリーポーク。りんごと赤キャベツの煮込み、粒マスタードたっぷりのグレイビーソースとご一緒に。
スモークサーモン・ヴォッカパスタ
ケッパー、タラゴン、チャービル、レモンとサーモンのクリームパスタ
ご予約まだの方は、
ぜひこちらをご覧ください。お申込みお待ちしております!
This time we have Ken Wright of Ken Wright cellars debuting his brilliant Pinots to the Japanese market!
Orca International & ROTI are planing to pour 34kinds of fantastic selection wines from Oregon & Washington.
Here's a smeak preview of Ian's special buffet menu for the event.
SILENT AUCTION & SPRING BACCHANAL WINE EVENT MENU
APPETIZER:
GREEK DIPS, FALAFEL & PITA BREADS
Hummus, Melitzanosalata & Htipiti dips with marinated olives, grilled pita bread, falafel, and tahini sauce.
CRISPY PEKING DUCK SPRING ROLLS
Shredded five spice Peking duck & veggies, rolled and quick fried, served with plum and apricot dipping sauces
SEAFOOD PLATTERS
Cocktail shrimp, oyster shooters, Cajun crab cakes, & marinated green lip mussels
TEX MEX NACHO BAR
Warm tortilla chips, guacamole, 2 salsas & melted jalapeno cheese queso dip
SALADS:
IAN’S MEGA CAESAR
Our great Caesar salad “improved” with crisp bacon, roasted garlic, anchovies, diced avocado & chunky French bread croutons.
VEGETARIAN INDIAN CHANA DAL SALAD
Chopped cucumber, tomato, carrot, cabbage, & fresh mint with Chana dal and ginger juice dressing.
CREAMY BLUE CHEESE APPLE CELERY & WALNUT SALAD
Chunky crisp iceberg drizzled with creamy blue cheese dressing
MAINS:
GRILLED THAI BBQ CHICKEN
Served on coconut rice with green papaya chili relish
SLICED SIRLOIN STEAK & WILD MUSHROOMS
Rare & tender sliced sirloin steak with rich red wine sauce,
Roasted wild mushrooms & Stilton mashed potatoes.
SLOW ROASTED BELLY OF PORK
With braised Apples and red cabbage, pan juice gravy & whole grain mustard sauce
SMOKED SALMON VODKA PASTA
With capers, cream, tarragon, chervil & lemon
For more inforamtion click here